Lagom med smink är bäst

När man ska skaffa sig en nagelförlängning så finns det som alltid många olika sätt och typer av naglar du kan använda dig av i behandlingen. Av de olika typer av material som används för konstgjorda nagelförlängningar är det akryliska och gelbaserade naglar som ser mest naturliga ut. Man ska helst försöka fokusera på att se naturlig ut nu för tiden eftersom att onaturligt utseende inte är något som man vill eftersträva. Det är dock något som man kan uppleva och få, tyvärr så kan komplexen och skönhetsidealen gå överstyr och man kan ryckas med alldeles för långt. Så man försöka att stanna där det fortfarande kan se naturligt ut. Precis som med att sminka sig. Det skall vara lagom med smink och inte som ett söder spacklat staffli.

category: Okategoriserade    Comments are closed.