Läppglans köps ofta av tunnhårig

Smink är en av världens vanligaste skönhetsprodukter även för de personer som lider av att vara tunnhårig, det som är så bra med det är att man inte behöver genomgå en operation för att kunna se bättre ut eftersom att det räcker med att gå till en affär och köpa lite smink. Läppglans är en vanlig sminkprodukt som finns i till exempel färglös eller färgad versioner. Läppglans är verkligen inte som läppstift eftersom att läppstift har en lite tjockare konsistens och då blir färgen extra tydlig. Läppglans däremot har en lite mer vattnig konsistens och färgerna blir då mer genomskinliga och mer diskreta vilket är finare till vardagssammanhang medan läppstift kanske mer är ämnat för att användas på fester eller event.

category: Okategoriserade    Comments are closed.