Nordic Laser och sin hårlaser Dermalaser

Om du bestämmer dig för att vidta åtgärder i det nya året, vi kallar det att göra en resolution. Den kommande av det nya året är den vanligaste tiden för att skapa nytt hopp och upptäcka nya idéer för att göra det år en stor en. För Nordic Laser som jobbar med hårlaser och håravfall, ser att kvinnor har ett mönstret som är mycket annorlunda, mindre extrema, och i allmänhet börjar senare i livet, men inte alltid. Beslut håravfall är utformade för att hjälpa dig att må mycket bättre om alla hårfolliklar bildas under fosterutvecklingen. De genererar sedan nya hårstrån genom att kontinuerligt genomgå stadier av tillbakagång, vila och tillväxt under hela livet. Dessutom har aktivering av Lhx2-genen i hårfolliklar visat sig aktivera tillväxtfasen och därmed bildande av hår. Därmed är det bevisat att Lhx2 är en gen som är viktig för regleringen av hårtillväxten.Tillväxtfasens tidsmässiga längd avgör hårens längd, exempelvis kan tillväxtfasen för skalphåret fortgå i några år emedan håravfall tillväxtfasen för ögonbryna är några månader.

category: Okategoriserade    Comments are closed.